Recomandari

Firma Danamy Srl recomanda Personal design pentru timpul record de executare a lucrarilor si pentru seriozitatea de care dau dovada oamenii din aceasta firma.
<Spune-ne impresia ta> .

Despre Noi

Despre NoiCu ajutorul echipamentelor noastre putem imprima imagini de mare calitate, utilizabile atat in exterior, cat si in interior.
Oferta noastra include: Firme luminoase, Panouri Publicitare, Litere volumetrice, Printuri digitale , afise, bannere, Meshuri, inscriptionari masini,Grafica Publicitara Profesionala De asemenea, putem realize inscriptionari atat pe suport rigid sticla, vitrine) cat si flexibil. <citeste mai mult>

 

 

De ce publicitate?

Lucram in publicitate pentru ca ne place sa-i promovam pe altii.
In fiecare zi creeam ceva nou, avem mereu clienti pretentiosi, iar pentru ei avem întotdeauna idei noi.
Munca in echipa e ceea ce ne da performanta necesara. Oameni multumiti, lucrari de calitate,... Aceasta e viata noastra,zi de zi. Ne place si suntem dependenti de ea.

Creativitate, originalitate, profesionalism si experienta

Plecam întotdeauna de la nevoile clientului, îl ascultam cu atentie si îl intelegem. Astfel, stim ca ne vom atinge scopul propus.
Timpul clientilor nostri e pretios. La fel de pretios ca si al nostru. Profesionalismul si experienta ne ajuta sa oferim rapid solutii inteligente si de efect.

Fiecare client multumit este o recompensa

Nu avem clienti mari sau clienti mici.
Fie ca e vorba de o simpla carte de vizita, de branding-ul unei mari companii
sau de o lansare de produs, toate lucrarile sunt la fel de importante, toti
clientii se bucura de aceeasi atentie. Lucram intotdeauna cu pasiune si cu placere. Pentru ca fiecare lucrare reusita ne poarta înainte.

Ne dezvoltam impreuna cu clientii nostri.